hongkongnieuwzeelandfiji.reismee.nl

Wellington

Hoi,

Vandaag was weer een reisdag. Ik ben Napier naar Wellington gereden. Napier is een leuk art-deco stadje aan het, (sorry Anne Marie) strand. Maar het regende en ik moest een vestje aan dus dat was afzien (best wel).

Wellington is een behoorlijk grote stad en dat was weer met klamme handjes door het verkeer. En met het vinden van een parkeerplek heb ik nogal wat boze gezichten en getoeter veroorzaakt. Er is hier een verkeersregels dat als twee tegenliggers dezelfde straat ingaan degene die de grootste bocht moet maken voorrang krijgt maar dat vergeet ik iedere keer.

Ik heb twee nachten in de YHA hostel geboekt en op 23 november neem ik de ferrie naar het Zuider Eiland. Ik moet nodig mijn was doen. Mijn onderbroeken zijn bijna op. Of is dat TMI?

Doei.

Anne-Marie

hmm, regen en een vestje maakt 't dan weer dragelijk voor de achterblijvers, maar die onderbroeken? Neeeee, da ken ech nie! ;)

Paula Krabbendam

Hoi Jeanette,

Het is goed te lezen dat je het auto rijden onder de knie hebt. Oefening baart kunst!
Inlegkruisjes of de onderbroeken binnenste buiten dragen, is evt.een optie. Odorex doet de rest.

Met ons en de jongens gaat alles goed. Sinds vorige week is die ouwe man met zijn gevolg in Nederland.
Ondanks de kou, regen en mist toch wel gezellig.

Jeanette veel plezier en tot schrijfs.
Dikke kus ,
Paula

Marianne

Lieve Jeanette,

Handig die nuttige tips van Paula, steek ik ook nog wat van op. Ze zullen toch wel wasserettes hebben daar? Of een Zeeman, gewoon wegggooien en nwe kopen. Zo, genoeg onderbroekenlol.
Je hebt al heel wat kilometers afgelegd, zo te zien. Bij Wellington denk ik aan eten (Beef Wellington, toch?) Hoe is de Nieuwzeelandse keuken btw? Veel lam/schaap? En is er ook fatsoenlijk bier te krijgen? Al die cultuur en landschapsschoon is prachtig, maar maakt vast ook dorstig.
Kus,
Marianne

lies

Zo te horen zijn ze daar net zo macho in het verkeer als die kerels hier in Marseille, laat je niet op de kop zitten. Fijne reis en pas goed op jezelf.
Bizzz
Lies

eleonore

En, windy Wellington, klopt dat nog steeds??? schijnt daar altijd te waaien, iets met koude & warme golfstroom, werd helemaal gek van dat getoeter in m'n oren. Enne: veel inlegkruisjes en het reizigers/vakantieleve lekker met de 'franse slag' (sorry Lies!!) nemen...........
lfs, el.